Sauna Naranja-style

In sauna “Naranja-style” geniet je van mediterraanse sferen...

In deze nagelnieuwe unit werd het interieur naar een hoger niveau getild … strak, warm, maar vooral ... érg luxueus!

Dankzij een paar leuke innovaties is deze unit het toppunt van beleving!

Essenzi is fier om als eerste in Europa (!) een nieuwe sauna-concept te mogen voorstellen; de bio-stoom-sauna, een combinatie van sauna, infrarood en stoombad, in één en dezelfde unit!

Sauna Naranja-style beschikt over een outdoor jacuzzi met een rooftop terras!

Kies zélf de muziek(stijl) die het best bij je past!

Naranja ... brengt je naar zuiderse sferen!

Sauna

Sauna

Sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. Ontspannend én therapeutisch. (betere bloedcirculatie en weerstand).

Belevingsdouche

Belevingsdouche

Het is zéér belangrijk om na elke saunabeurt een douche te nemen, ten eerste om hygiënische redenen maar ook om het lichaam af te koelen...

Bio-stoom-sauna

Bio-stoom-sauna

In de bio-stoom-sauna, een Europese primeur, combineren we 3 principes in één unit. Het voelt aan als een sauna maar de warmte wordt niet gegenereerd door de klassieke sauna-kachel maar door (verborgen) infrarood-panelen, hierdoor voel je de warmte écht stralen (zoals de zon) op jouw lichaam. Daarnaast zorgt een stoomgenerator voor een hoge luchtvochtigheid met een lichte toets van sinaasappel, zalig!

 
Relaxruimte met chilloutzone

Relaxruimte met chilloutzone

Even op adem komen na jouw sauna-sessie? Of, het glas heffen aan de verhoogde tafel met gezellige krukjes? Aan JOU de keuze! Onze chilloutzone beschikt over een zalig ligbed van 2 x 2 meter en werd ingericht met de mooiste design-materialen.

Jacuzzi

Jacuzzi

Lekker wegzakken in een jacuzzi is een weldaad. Het warme water en de bubbels verkwikken, masseren en ontspannen het lichaam zeer geleidelijk ... puur genot!

Infrarood

Infrarood

Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ook spier- en gewrichtspijnen...

 
Minibar

Minibar

U voelt zich helemaal thuis dankzij onze goed gevulde minibar, een gezond drankje, een glaasje wijn of bubbels, het is er ALLEMAAL, feel free !

Omkleedruimte

Omkleedruimte

Alles is voorzien om uw saunabezoek in schoonheid te eindigen; douche gel, shampoo, haardroger, ...

muziek

Muziek

Geniet van de performante geluidsinstallatie van hoge kwaliteit en speel jouw eigen muziek af, aan JOU de keuze!